Vores historie

 

 

Runitec er grundlagt i 2012 af brødrene Ulrik og Rasmus Nielsen. Ideen til Runitec udsprang af en brændende lyst til at give virksomheder specialløsninger i en god kvalitet, og til en fair pris. Begge brødre har en solid praktisk erfaring og stor teknisk indsigt. Rasmus og Ulrik har begge mange års erfaring med arbejde i industrien. Dertil kommer stor opfindsomhed og en vilje til altid at løse kundernes udfordringer. I Runitec er ingen opgave for stor eller for lille.

Siden etableringen i 2012 har Runitec udviklet sig konstant og i positiv retning. I 2016 overgik virksomheden til at være et aktieselskab. I 2017 blev Runitec kåret til Gazelle-virksomhed af Børsen, og nomineret til EY-gruppens ”Entrepreneur Of The Year”.

Runitec står aldrig stille. Vi arbejder konstant på at finde nye løsninger og forbedre os. Vi har et globalt netværk af leverandører, og vi kan altid få den bedste kvalitet på de produkter, der skal bruges – uden at gå på kompromis med pris, miljø og arbejdsforhold. Hos os finder du altid en stor opfindsomhed og en vilje til løse dine udfordringer.